(+358) 2 572 830 softdiamond@softdiamond.fi

Soft Diamond -valuaineet - rajaton määrä ratkaisuja

Soft Diamond -valuaineisiin kuuluvat polyuretaanielastomeerisysteemit, MDI:t, TDI:t, esterit ja eetterit. Valikoima kattaa kovuusalueet 50 Shore A:sta 75 Shore D:en.

Tarjoamme myös muottisuunnittelun ja -valmistuksen. Hydrostaattisen valumenetelmän ansiosta muotit ovat edullisia.

Valu-aineiden ominaisuudet

Valuaineet tarjoavat tuotteelle mm. korkean veto- ja repimislujuuden, erinomaisen hankauksenkeston ja iskunkestävyyden. Valuaine on kimmoisaa ja palautuu nopeasti muotoonsa. Se myös joustaa matalassa lämpötilassa. Valuaineen merkittävä ominaisuus on myös sen äänieristävyys.

Käyttökohteita

Valettavan Soft Diamondin käyttökohteita ovat mm. erilaiset veto-, liima- ja vastetelat, juoksu- ja kantopyörät, syklonit, vasteet ja hammasrattaat ja pinnoitettavat laakerit.

Pinnoitettavat laakeripyörät

Kallis pyöränrunko on korvattu valamalla polyuretaani suoraan laakerin päälle. Polyuretaani on valittavissa Soft Diamondin laajasta valikoimasta, olipa haluttu ominaisuus sitten kitka, luisto tai kuormankanto. Runkona toimiva laakeri on aina molemmin puolin suojattu.

Soft Diamond -laakeripyörät ovat rungottomina edullinen vaihtoehto. Laakeripyörällä on hyvä kuormankantokyky, polyuretaanipinta ei päästä väriä eikä naarmuta. Laakeripyörät ovat hiljaisia, nopeita vaihtaa sekä niiden pakkasenkesto on korkea. Rajoituksena pyörien käytölle ovat tietyt kemikaalit sekä max. lämpötila 100° C. Valmistuksessa on huomioitava tarkka mitoitus, uretaani kantaa vain laakerin leveydeltä.